Президентът заяви много публично, че България не трябва да дава

...
Президентът заяви много публично, че България не трябва да дава
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: България може да даде все още много големи количества въоръжение на Украйна

„ Президентът съобщи доста обществено, че България не би трябвало да дава помощ, той сложи себе си над решенията на Народно събрание, само че действително сподели на служебното държавно управление да не обръща внимание на това решение. “ Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria някогашният боен министър Тодор Тагарев.

Това е политика на поддръжка на агресора, имаме доста ясна обстановка, в която Русия е агресор, безапелационен е военният специалист.

 
Искаме мир, агресорът да се изтегли и ще има мир, само че Радев не споделя агресорът да се изтегли, а дипломатически старания. Да не ги приказва тези неща на българското население, а да отиде при Путин, който към момента счита, че може да реализира задачите си. Според Путин няма украинци - това си е чиста публикация на планове за геноцид против един народ.
България може да даде към момента доста огромни количества въоръжение и може да стартира действително превъоръжаване с доставки от съдружниците ни в НАТО, счита Тагарев.

Целият либерален свят се стреми да помогне на Украйна, а нашето държавно управление сега не желае да даде такава помощ, показва той.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР