Президентът за пореден път доказа, че е разединител на нацията

...
Президентът за пореден път доказа, че е разединител на нацията
Коментари Харесай

Цветанов: Президентът за пореден път доказа, че е разединител на нацията, не обединител

Президентът за следващ път потвърди, че е разединител на нацията и че не е обединител, както е вменено в Конституцията.

Това сподели пред публицисти ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов за изказването на президента Румен Радев във връзка 10 ноември след научна конференция на тематика: „ Проекции на комунистическия тоталитаризъм в България в интервала 1944-1989 година “

„ За всички е ясно, че той е президент на Българска социалистическа партия и че има координирани дейности сред Българска социалистическа партия, Корнелия Нинова и Румен Радев. Това не оказва помощ за решение на проблемите на жителите “, разгласи Цветан Цветанов.

Във връзка с изказването на президента, Цветанов попита ниската безработица от 5.3%, при регистрирана приблизително за Европейски Съюз и еврозоната от 2.5%, ли е опасността за демокрацията.

„ Трябва да отговорим дали през днешния ден президентът извършва функционалностите си като обединител на нацията и като човек, който би трябвало да се преценява с парламентаризма. Дали му харесва Народното събрание, или не, дали му харесват депутатите, или не, дали на нас ни харесва, или не - разделянето на управляващите е силата на демокрацията и би трябвало да имаме почитание “, сподели още ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР