Президентът връчи третия мандат на Има такъв народ, а те

...
Президентът връчи третия мандат на Има такъв народ, а те
Коментари Харесай

ИТН върнаха празна папка с третия мандат. Отиваме на избори

Президентът връчи третия мандат на " ИТН ", а те от своя страна задържаха досието единствено няколко секунди и я върнаха празна. Румен Радев разгласи, че откакто и третият мандат е в историята, незабавно стартира консултациите преди избор на длъжностен министър председател.

Радев изясни, че се е спрял на Има Такъв Народ за третия мандат, макар че са най-малката партия в Народното събрание, защото са се показали като поредни. Папката одобри Ивайло Вълчев, който изрази схващане към сложната обстановка, в която президентът е подложен поради конституционните промени, направени от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. 

Конституционната процедура завърши, президентът Румен Радев връчи третия мандат на Има Такъв Народ и му беше върната празна директория.

„ Аз взех решение да връча третия мандат на вашата група: Да, малобройната, само че демонстрирала ясни позиции “, сподели Радев.

„ Тази 9 месечна мъка завърши “, дадоха отговор Има Такъв Народ.

След като и трите мандата не бяха изпълнени, предстоят предварителни парламентарни избори, а президентът би трябвало да насрочи дата за тях. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР