Президентът Володимир Зеленски заяви, че не може да има никаква

...
Президентът Володимир Зеленски заяви, че не може да има никаква
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Путин трябва да приключи на подсъдимата скамейка

Президентът Володимир Зеленски съобщи, че не може да има никаква легитимност в имитацията на избори в Русия. " Тази реплика на избори няма никаква легитимност. Тази деятел (Путин, бел. ред.) би трябвало да се озове на подсъдимата пейка в Хага. Това е, което би трябвало да обезпечим за всеки, който цени живота и благоприличието ", сподели той във видеообръщението си в неделя.
 
Държавният глава напомни, че съветският деспот имитира следващи избори. " За всички по света е ясно, че на тази фигура, както постоянно се е случвало в историята, просто е болен за власт и прави всичко, с цел да ръководи пожизнено. Няма зло, което той да не извърши, с цел да удължи персоналната си власт. Няма човек в света, който да е ваксиниран против това ", сподели той.
 
Президентът на Украйна благодари на всяка страна, на всеки водач, на всички интернационалните организации, които назовават и ще назовават тези неща с същинските им имена.
 
" Всичко, което Русия прави на окупираната територия на Украйна, е закононарушение. За всичко, което са създали съветските убийци в тази война и в името на доживотната власт на Путин, би трябвало да има заслужено отмъщение. Той се опасява единствено от едно освен това от всичко - справедливостта ", сподели Зеленски.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР