Президентът Володимир Зеленски увери украинците, че Киев ще победи Русия

...
Президентът Володимир Зеленски увери украинците, че Киев ще победи Русия
Коментари Харесай

Зеленски обеща на украинците победа противно на всички шансове

Президентът Володимир Зеленски увери украинците, че Киев ще победи Русия и ще завоюва обективен мир " обратно на всички шансове ", защото продължаването на основната виси на косъм, оповестява " Ройтерс ".

Украинският водач насочи предизвикателното си обръщение в извънредно утринно видео, на което той върви през Киев напът да отдаде респект на починалите бойци на днешната дата, която Украйна отбелязва като Ден на въоръжените си сили.

" Беше мъчно, само че устояхме ", съобщи Зеленски във видеото, което снима с мобилен телефон, до момента в който вървеше от офиса си по централната улица " Грушевска " към " Стената на паметта " в центъра на Киев.

" В момента не е елементарно, само че напредваме. Колкото и мъчно да е, ще стигнем до там. До нашите граници, до нашите хора. До нашия мир. Честен мир. Свободен мир. Противно на всички шансове ", посочи той.

Коментарът му евентуално е по отношение на несигурността по отношение на бъдещето на пакета от помощи в размер на 60 милиарда $, който се разисква в Конгреса на Съединени американски щати, само че е

Вчера Зеленски анулира проектите си да направи послание към американските законодатели, с цел да ги призове непосредствено за помощта, на фона на продължаващия спор в Конгреса по отношение на настояванията на републиканците пакетът да се обвърже с преразглеждане на имиграционната и граничната политика на Съединени американски щати.
 Андрий Ермак: Забавянето на американската помощ основава риск Украйна да загуби войната
Андрий Ермак: Забавянето на американската помощ основава риск Украйна да загуби войната

Той се надява да убеди Конгреса и администрацията във значимостта на тази помощ

Киев значително разчита на помощта от своите западни съдружници против доста по-многочислената войска на Русия в най-голямата война в Европа от Втората международна война насам.

Предложеният пакет от военна помощ на Европейския съюз също

Началникът на кабинета на Зеленски - Андрий Йермак, през вчерашния ден предизвести, че отлагането на помощта от Съединени американски щати основава

Москва управлява към 17,5% от територията на Украйна и сега украинските сили са изправени пред нова съветска атака на източния фронт, с изключително яростни боеве към градовете Авдеевка и Маринка.
 Белият дом: Парите за Украйна са на изчерпване
Белият дом: Парите за Украйна са на изчерпване

Спирането на финансирането и потока от оръжия към Украйна ще усили вероятността от съветски победи

Във видеото си Зеленски акцентира, че Украйна няма опция, с изключение на да освободи своите територии, окупирани от Русия.

" Това са нашите земи. Това са нашите хора. Има ли опция? Няма. Девет години и 651 дни война са зад нас. Предстои победа. И по какъв начин другояче? Има ли опция? Всички знаем, че не ", отсече той.

Впоследствие той беше показан да отдава респект на стената на паметта, основана през 2014 година в памет на жертвите на войната на Русия против Украйна. Москва анексира Кримския полуостров от Украйна през 2014 година и поддържа протестите на изток.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР