Президентът Владимир Путин заяви в сряда, че Западът се проваля,

...
Президентът Владимир Путин заяви в сряда, че Западът се проваля,
Коментари Харесай

Путин: Западът се проваля и бъдещето е на Азия

Президентът Владимир Путин съобщи в сряда, че Западът се проваля, тъй като се следи ненужен и нападателен опит да се изолира Русия от света посредством наказания и това унищожава международната стопанска система тъкмо когато Азия се издига, с цел да претендира за бъдещето. " Съединените щати и техните съдружници постановиха най-тежките наказания в актуалната история на Русия поради специфичната военна интервенция в Украйна ", продължи той. Също по този начин означи, че глобите са като оповестяване на икономическа война. Според него западните наказания против Русия са заменили пандемията от Коронавирус като съществена опасност за международната стопанска система. Това съобщи организация " Ройтерс ".

" Говоря за санкционната тресчица на Запада с неговия безочлив, нападателен опит да наложи модели на държание на други страни, да ги лиши от суверенитета и да ги подчини на волята си. В опит да се опълчват на хода на историята, западните страни подкопават основните стълбове на международната икономическа система, изграждана в продължение на епохи ", означи президентът и добави, че доверието в $, еврото и лирата пада.

" В интернационалните връзки настъпиха необратими и даже тектонични промени. Ролята на динамичните, обещаващи страни и райони на света, най-вече Азиатско-тихоокеанския район, доста се усили ", уточни Путин. Продължи, че Китай ще заплаща на Газпром за своя газ в национални валути, въз основа на делене 50/50 сред съветската рубла и китайския юан.

Сред гостите на форума беше високопоставеният китайски законодател Ли Джаншу, който сега е трети поред в йерархията на Китайската комунистическа партия. Той е ръководител на Постоянния комитет на Националния национален конгрес на Китай.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР