Президентът Владимир Путин спечели пети мандат в Кремъл с 87,28%

...
Президентът Владимир Путин спечели пети мандат в Кремъл с 87,28%
Коментари Харесай

Боян Чуков: А честни ли бяха изборите в САЩ, когато починали преди 200 г. избраха Байдън?

Президентът Владимир Путин завоюва пети мандат в Кремъл с 87,28% от гласовете.

" Видях съвършено проведени президентски избори, на интернационалните анализатори беше предоставена опция директно да следят работата в изборните секции. Аз присъствах след края на последния изборен ден. Бях в столицата на Башкирия - Уфа, четири минути откакто завършиха изборите, видях протокола, който беше напечатан. Хартиената бюлетина е лист А4, пуска се през читател, той я чете, открива за кого е дал своя вот, или да не е невалидна бюлетината, и като се натисне бутонът - се дава сметка на всичко, което е гласувано през трите дни ", сподели интернационалният анализатор Боян Чуков в студиото на " Денят ON AIR ".

По думите му още преди изборите е било ясно кой ще завоюва.

" На Путин огромният съперник беше процентът на участващите в изборите, така наречен " ставка ". Резултатите са потресаващи, приказваме за цифри, които са над 80-83%, което е извънредно доста. Според Съединени американски щати действителните гласове са към 57-60% в интерес на Владимир Путин. Дори при процентите, които американците дават, съветският президент е безспорният победител ", разяснява Чуков в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той добави, че западни анализатори в никакъв случай не са поставяли Навални като сериозна съпротива.

" Той се беше явил на някакви избори, където процентите му бяха толкоз дребни и толкоз незначителни, че е смешно да се приказва. В Съединени американски щати или други страни виждаме, че понятието " съпротива " е релативно. Русия със своята просвета и цивилизация има своите разбирания за народна власт. В момента приказваме почтени ли са изборите в Русия - аз запитвам дали са почтени изборите в Съединени американски щати, когато беше определен Джо Байдън и умрелите преди 200 години избраха Байдън, и отново се върнаха по гробищата ", акцентира интернационалният анализатор.

" Що се касае до гибелта на Навални - не можем да кажем, че украинските ръководещи са другари на Русия. Кирил Буданов, който е началник на Военното разузнаване на Украйна, когато всички оповестиха, че Путин е умъртвил Навални, той разгласи, че Навални е умрял от естествена гибел и е имал тромб. Защо да имам вяра на тези, които споделят, че Путин го е умъртвил, а да нямам доверие на шефа на ВРУ, което работи против Русия ", разясни Боян Чуков.

Експертът добави, че западни анализатори настояват, че Централно разузнавателно управление на САЩ обслужва ползите на демократическата партия на Съединени американски щати.

" Ако завоюва Тръмп - той ще продължи да постанова своя девиз: " Да създадем Америка велика още веднъж ". Неговата тактика Америка да бъде велика ще бъде друга от тази на демократите. Той ще желае да приключи войната в Украйна, защото тя не обслужва националните ползи на Съединени американски щати. Британците манипулират изборите в Съединени американски щати, а не руснаците ", безапелационен бе Боян Чуков.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР