Президентът Владимир Путин се наслаждаваше на изборна победа, която никога

...
Президентът Владимир Путин се наслаждаваше на изборна победа, която никога
Коментари Харесай

Путин приветства изборната победа, но гласовете на критиците се чуха въпреки суровото потискане

Президентът Владимир Путин се наслаждаваше на изборна победа, която в никакъв случай не е била под подозрение, защото публични лица споделиха в понеделник, че е спечелил петия си мандат с рекорден брой гласове, наблягайки цялостния надзор на съветския водач върху политическата система на страната.

След като се изправи единствено против алегорични противници и жестоко потисна гласовете на опозицията, Путин удължи своето съвсем четвъртвековно ръководство с още шест години.

Централната изборна комисия на Русия заяви, че след броене на съвсем 100% от всички секции Путин е получил 87,29% от гласовете. Ръководителят на комисията Ела Памфилова сподели, че близо 76 милиона гласоподаватели са дали своят вот за Путин, което е най-високият му резултат до момента.

войната в Украйна е задушена. Независимите медии са осакатени. Бившият съдружник на Путин Евгений Пригожин беше погубен при самолетна експлозия през август 2023 година, два месеца откакто поведе въоръжен протест против военното управление на Москва. Най-яр...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР