Президентът Владимир Путин предупреди Запада преди изборите през март 2024

...
Президентът Владимир Путин предупреди Запада преди изборите през март 2024
Коментари Харесай

Путин предупреди Запада да не се меси в руските избори

Президентът Владимир Путин предизвести Запада преди изборите през март 2024 година, че всяка непозната интервенция в Русия ще се смята за акт на експанзия , предава " Ройтерс ".

Говорейки пред Световния съветски национален съвет, управителен от главата на Руската православна черква патриарх Кирил, фотографията на Путин беше показана на голям екран до две копия на антична православна икона. Такива икони са стилизирани, постоянно позлатени, религиозни картини, считани за свещени в православните църкви.

Руската православна черква е институционален покровител на войната на Русия в Украйна и Путин одобри нейния консерватизъм като част от своята визия за националната еднаквост на Русия.

Путин сподели, че Западът е обзет от расистка русофобия, която показва руснаците като народ от изостанали " плебеи " и предизвести, че Съединените щати желаят да разчленят и ограбят ресурсите на Русия.

71-годишният Путин предизвести, че самите руснаци би трябвало да помня т уроците от болшевишката гражданска война от 1917 година, гражданската война и рухването на Съветския съюз през 1991 година, което съгласно него е разрешило разделянето на съветския народ.

" Искам още веднъж да подчертая, че всеки опит да се посее междуетнически и междурелигиозен разкол, да се разцепи нашето общество е изменничество, закононарушение против цяла Русия. Ние няма да позволим на никого да разделя Русия. "

Путин споделя, че Западът в този момент се проваля в Украйна и че опитът му да победи Русия също се е провалил.

Той твърди, че опитите на Запада да изолира Русия с най-строгите наказания, налагани в миналото на огромна стопанска система, са доказателство за това, което съгласно него е исторически западен расизъм против руснаците.

Путин благодари на съветските предприемачи за избягването на глобите на Запада.

" Именно с обединяването на напъните на страната и бизнеса ние осуетихме невижданата икономическа експанзия на Запада: санкционният му блицкриг се провали ", сподели Путин.

Кампанията за президентските избори би трябвало да стартира идващия месец.

Патриарх Кирил сподели, че ще се моли Путин да продължи работата си за " богатството " на Русия и нейния народ.
 Euronews: Започва ли отмалялост в Европейски Съюз от войната в Украйна?
Euronews: Започва ли отмалялост в Европейски Съюз от войната в Украйна?

Брюксел отхвърля: Това е екзистенциален въпрос за нас, не можем да си позволим да се изморим
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР