Президентът Владимир Путин каза, че Русия би предпочела да види

...
Президентът Владимир Путин каза, че Русия би предпочела да види
Коментари Харесай

Бих предпочел „по-опитния“ Байдън пред Тръмп като президент на САЩ, казва Путин

Президентът Владимир Путин сподели, че Русия би предпочела да види президента на Съединени американски щати Джо Байдън да завоюва втори мандат, описвайки го като по-опитен от Доналд Тръмп.

Говорейки в изявление с сътрудник на съветската държавна телевизия, господин Путин съобщи, че ще работи с всеки американски водач, който бъде определен, само че означи недвусмислено, че би предпочел успеха на господин Байдън, когато го попитаха кой ще бъде по-добър избор от позиция на Русия.

„ Байдън, той е по-опитен, по-предвидим, той е политик от остарялата групировка “, сподели Путин. „ Но ние ще работим с всеки американски водач, на който американският народ има доверие. “

Запитан за спекулации по отношение на здравословните проблеми на господин Байдън, господин Путин отговори, че „ Аз не съм доктор и не го премислям в реда на нещата е да разясня това. “

 

Екипът на президента Байдън работи за облекчение на опасенията на демократите по отношение на алармите, повдигнати от специфичен прокурор по отношение на възрастта и паметта на Байдън.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР