Президентът в периода 2012 - 2017 г. Росен Плевнелиев коментира

...
Президентът в периода 2012 - 2017 г. Росен Плевнелиев коментира
Коментари Харесай

Плевнелиев: България трябва да има план за много трудни и тежки времена, които се задават

Президентът в интервала 2012 - 2017 година Росен Плевнелиев разяснява настоящи тематики в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

" България би трябвало да има проект за доста сложни и тежки времена, които се задават, а политиците да имат проект за страната. Докато връзките сред Бойко Борисов, Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов е някаква форма на съдействие и сега няма разговор, обстановката е взривоопасна и може да има непредсказуеми последствия ", сподели той.

„ Повече от ясно е, че разликите са големи, напрежението е огромно. Няма да можем да подобрим личностните връзки сред тези водачи. Освен това се позволиха и доста неточности. България не заслужава да изпадне в една нова фаза на неустойчивост. Тази власт е споделена. Всички би трябвало да създадат една крачка обратно, тъй като идват доста сложни времена за България. Този прозорец на опция ще се затвори, а партийният нарцисизъм и непотребното биткаджийство могат да го затворят още другата седмица ”, предизвести Плевнелиев.

„ Не смятам, че в съдружните договаряния в идващите най-малко 9 месеца Движение за права и свободи би трябвало да вземат участие като страна ”, акцентира той.

Победата не е в случай че един политик победи различен, успеха е за България, посочи президентът на България в интервала 2012-2017 година

„ Представете си сериозната заплаха, че Тръмп пристигна още веднъж на власт. Първото нещо, което ще направи е да каже, че това не е неговата война, а на Европа. Това слага алтернатива пред европейците. Путин ще се почувства вдъхновен, България ще бъде раздробена. Ако Тръмп пристигна на власт ще се основат условия за изолираност ”, разказа мрачното бъдеще Росен Плевнелиев.

Той разяснява и трагичната гибел на Алексей Навални. „ Това беше персоналното решение на един воин. Той знаеше какво се случва с всички опозиционни водачи в Русия. Той знаеше, че това ще му се случи, само че искаше да даде образец ”.

„ През идващите седмици се взема решение ориста на България. Дали ще влезем в Еврозоната или ще останем в периферията е наш избор. Много неща могат да се счупят в идващите две седмици, в случай че нямаме отговорно водачество. Лично ще се поклоня на политикът, който ни вкара в еврозоната ”, зарече се Плевнелиев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР