Президентът свиква съвета за национална сигурност заради сделката за ЧЕЗ.

...
Президентът свиква съвета за национална сигурност заради сделката за ЧЕЗ.
Коментари Харесай

Президентът свиква Съвета за национална сигурност заради сделката с ЧЕЗ

Президентът привиква съвета за национална сигурност поради договорката за ЧЕЗ. Това разгласи самият той по време на визитата си в Пловдив през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 

" Темата продължава да бъде настояща ", разяснява той. По думите му държавното управление дължи отговор на въпроса каква е схемата за финансиране и по какъв начин тази договорка е получила политическа поддръжка.

" Докато не се обясни този въпрос, няма по какъв начин да сме наясно под каква форма и по какъв начин българското държавно управление се готви да стане сътрудник на госпожа Върбакова. " И още - би трябвало да се обясни кой води договаряния от страна на Гинка Върбакова, кой води договарянията от страна на страната.

" Изрично настоях и получих информация от способените органи, която регулярно е била изпращана в Министерски съвет. Затова смятам, че би трябвало да се свика Консултативен съветът за национална сигурност, на който да бъдат прегледани въпросите за енергийната сигурност на страната ", съобщи Радев.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР