Президентът ще приеме представители на ПГ на БСП за България

...
Президентът ще приеме представители на ПГ на БСП за България
Коментари Харесай

БСП връща мандата на Радев във вторник заради визитата на австрийския канцлер у нас

Президентът ще одобри представители на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " по отношение на мандата за изтъкване на претендент за министър-председател, оповестяват от пресслужбата на президента.

 

На 24 януари, вторник, в 10.00 часа  на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев ще одобри представители на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ", на която бе предоставено да уточни претендент за министър-председател.

 

По-рано през днешния ден водачът на левицата Корнелия Нинова разгласи, че в понеделник Българска социалистическа партия ще върне несбъднат третия мандат за сформиране на държавно управление.

 

На 23 януари обаче у нас на работно посещаване идва федералният канцлер на Република Австрия Карл Нехамер по покана на българската страна.

 

Обезпечаването на защитата на българската граница и противодействието на миграционния напън, както и използването на европейското право във връзка с Шенген, ще бъдат във фокуса на визитата, която е инициирана от президента Румен Радев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР