Президентът ще освободи главния секретар на МВР. Това предположи пред

...
Президентът ще освободи главния секретар на МВР. Това предположи пред
Коментари Харесай

Главсекът на МВР жертва на тежко политическо противопоставяне

Президентът ще освободи основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Това допусна пред БиТиВи Пламен Киров , учител по конституционно, право за трусовете в силовото министерство. Има концепция на " не-коалицията " за ограничение на конституционните пълномощия на президента, уточни той. Всичко се случвало, както е казано в, съгласно него. Има една поговорка " фрагментите вземат решение всичко " , сподели Киров. В момента не се приказва за нов основен секретар, тъй като има заместник-главен секретар, с който Калин Стоянов може да работи.

Тихомир Стойчев , някогашен шеф на ЦСБОП, уточни, че е нужно да се обърне съществено внимание на системата за сигурност. Естествена е реакцията на основния секретар, който не желае да се трансформира в плашило , върху което всички да бият, съобщи той. Неадекватността на решенията идва от това, че не се познават системите, по мнението му. Нямаме високо способени фрагменти, посочи Стойчев. Той предвижда безпорядък.

Емануил Йорданов, някогашен вътрешен министър, счита, че основният секретар на Министерство на вътрешните работи е попаднал във време на тежко политическо опълчване. Според него Петър Тодоров се е държал по този начин, че все едно го няма. Министърът има право да избира екипа си, по мнението му.

Припомняме, че през вчерашния ден главсекът на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, откакто министърът на вътрешните работи от поста, а президентът Румен Радев.
 Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи става основен секретар на Министерство на вътрешните работи?
Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи става основен секретар на Министерство на вътрешните работи?

Името на Любомир Николов е измежду най-спряганите за поста
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР