Президентът се държа изключително неадекватно по време на срещата си

...
Президентът се държа изключително неадекватно по време на срещата си
Коментари Харесай

Проф. Кънчев: Президентът се държа неадекватно със Зеленски

Президентът се държа извънредно несъответстващо по време на срещата си със Зеленски. Каза разнообразни цели, а не значимите за страната. Каза какво мисли за външната политика, а той би трябвало да следва заложена от държавното управление. Изключително едва показване от страна на президента. Това съобщи в ефира на Нова телевизия проф. Румен Кънчев, специалист по интернационалните връзки, някогашен заместник-министър на защитата. 

България се върна на сцената при своите другари поради дейностите на държавното управление. И съм надълбоко наскърбен от дейностите на президента ", съобщи проф. Кънчев.

Големият мурафет в президентството е да се сплотяват особеното. Направи едно подстрекателство, което не е правилно. Че ще пипа запаса на армията. Застоят свърши, счита Владимир Миленски от Атлантическия клуб. Вече сме там, където би трябвало да бъдем, добави той. Миленски към този момент е началник на осведомителния център на МО.

" Всяка неистина, всяка клевета от страна на българските политици удря в сърцето на армията. Чух да се натъртва с думата спор. Безумно е да се споделя, че войната няма военно решение. Това е удар по всеки офицер от армията. Твърди се, агресорът също е пострадал. Политическият имунитет не трансформира лъжата в истина ", безапелационен е той.

В бокса, като губеш хвърляш кърпата, счита Асен Генов и по този начин трябвало да постъпят " Възраждане " и Българска социалистическа партия. От Радев надолу всички приказват с езика на ТАСС. Включително двете партии, които не поддържаха помощта. Радев говореше като партиен водач, с клишета, които му бяха написани на едно листче.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР