Президентът Румен Радев заяви пред журналисти, че е изненадан, че

...
Президентът Румен Радев заяви пред журналисти, че е изненадан, че
Коментари Харесай

Румен Радев изненадан от името на Николай Младенов в Досиетата Пандора

Президентът Румен Радев съобщи пред публицисти, че е сюрпризиран, че името на Николай Младенов попада в Досиетата " Пандора ". Той посочи, че няма друга информация, с изключение на към този момент оповестената в медиите. Според него обаче ще излизат още имена на българи по Досиетата " Пандора ".

" Службите са длъжни да дават информация и чакам такава ", добави той, само че помоли да се прави разлика сред хора, които вземат държавни постове и такива от бизнеса. 

Запитан дали и имената на братя Бобокови го изненадват, президентът изясни, че не е чул за тях. Относно проблема с декларацията за поданство на Кирил Петков, Румен Радев съобщи, че това е юридически проблем, който няма общо с личността Кирил Петков.

" Всеки проблем със служебното държавно управление се придвижва към президентството. Явно това е част от играта. Явно по този начин са решили, толкова могат, по този начин го вършат ", разяснява още президентът.

Относно идните президентски избори, той сподели, че във всеки претендент вижда сериозен конкурент. " Всеки има право да изложи своите хрумвания. Аз не разделям претендентите за президент по никакви признаци ", акцентира Радев. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР