Президентът Румен Радев явно знае кой ще е следващият главен

...
Президентът Румен Радев явно знае кой ще е следващият главен
Коментари Харесай

Борисов: Радев явно знае кой е следващият главен прокурор

Президентът Румен Радев очевидно знае кой ще е идващият основен прокурор и към този момент му слага задания – по този метод водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява пред младежкия актив на партията в Пловдив думите на президента от по-рано през днешния ден. Радев съобщи, че единствените значими думи на Борисов са „ тези, които ще каже пред идващия основен прокурор “.

„ Откъде знаеш ти кой ще е основен прокурор, бе?! (…) Толкова неща мога да му кажа на новия основен прокурор за Радев и компания, че диалогът ще тръгне в друга посока! “, съобщи яростно някогашният министър председател и изрази страдание, че се стига до този конфликт „ вместо през днешния ден да кажем „ Било каквото било “ и да си честитят взаимно празника с президента.

Всъщност Радев направи острия коментар, откакто сутринта в обществените мрежи Борисов беше написал, че „ обединителят на нацията я потопи в ненавист, неустановеност и безпорядък “.



Сред нещата, които Борисов би разказал на новия основен прокурор, е абсурдът сред Тошко Йорданов и Татяна Дончева за това предлагани ли са огромни суми на депутати от Има Такъв Народ. Според него би трябвало да бъдат отнети имунитетите на всички забъркани и също така е значимо да се разбере кой е давал парите.

„ Темата „ Корупция “ се придвижи в най-висшите етажи в Народното събрание – там се купуват депутати и се вършат държавни управления със суми от порядъка на половин милион (…) Откъде накъде ще плаши президентът най-голямата през днешния ден политическа партия в съпротива – вместо да се занимава по какъв начин неговите партии раздават милиони в Народното събрание – потвърдено “, съобщи водачът на ГЕРБ, който по-късно дообясни, че „ потвърдено “ значи думите на сценариста и народен представител от партията на Слави Трифонов.



Според него Радев е коментирал потребността от разговор и взаимна работа, „ откакто видя корумпираните партии, които сътвори, че не могат сами “ и означи, че е правил държавно управление на малцинството ( – б.р.) и в коалиция (в 43 Народно събрание и 44 Народно събрание, където също поддръжката за тогавашните ръководещи по избрани въпроси идваше и от отцепници от опозиционни групи – б.р.).

Запитан кой ще е претендентът на ГЕРБ за президент, Бойко Борисов отговори, че към момента текат разисквания, само че парламентарната група има любимец. „ Много е значимо да се задава въпросът ще подсигурява ли (Радев) почтени избори, не се ли отвори законът да се броят квитанциите и да се лицензира софтуерът след машината – флашките могат да се пипат като са при Бойко Рашков, ДАНС и Радев – в случай че това не се направи, те ще излъжат на изборите “, съобщи Борисов.

Според него „ народът ще се осъзнае “ и ГЕРБ отново ще имат над 1 млн. гласа на изборите: „ Аз съм минал доста пъти през това, тия, ветропоказателите незабавно отново се обръщат, за четвърти път ме търсят “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР