Президентът Румен Радев връчва третия мандат на БСП.Спрях се на

...
Президентът Румен Радев връчва третия мандат на БСП.Спрях се на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Президентът Румен Радев връчва третия мандат на БСП

Президентът Румен Радев връчва третия мандат на Българска социалистическа партия.

" Спрях се на вашата политическа групировка в търсене на максимален късмет за сформиране на работещо постоянно държавно управление. Във времена на мощно политическо опълчване Българска социалистическа партия освен съумя да запази разговора с всички парламентарно показани политически партии, само че и сподели, че може да прави взаимни отстъпки и да реализира единодушие, да влиза в обединения и да ръководи дружно със свои идеологически съперници, да взаимодейства еднообразно добре както с новите, по този начин и със старите политически обединения в българския парламент ", съобщи президентът Румен Радев преди да връчи публично третия мандат на Българска социалистическа партия.

" Надявам се, че стремежът на Българска социалистическа партия към мощна обществена политика и подсилване на българския парламентаризъм ще бъде още един претекст за сформиране на постоянно държавно управление. Желая ви триумф ", добави президентът.

" Благодаря за доверието. Ще създадем всичко, което зависи от нас да има постоянно държавно управление. Ще продължим да търсим единодушие и да съставим постоянен кабинет ", увери Нинова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР