Президентът Румен Радев връчва проучвателния мандат за нов кабинет на

...
Президентът Румен Радев връчва проучвателния мандат за нов кабинет на
Коментари Харесай

Румен Радев връчи мандата на Асен Василев

Президентът Румен Радев връчва проучвателния мандат за нов кабинет на Асен Василев - претендентът, излъчен за министър председател от " Продължаваме промяната ".

Действащият финансов министър е съпроводен от премиера в оставка Кирил Петков, ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров и от някогашния ръководител на Народното събрание Никола Минчев.

" При връчването на мандата на настоящето държавно управление в оставка аз предизвестих, че в случай че не се подхващат решителни промени в правосъдната система още в първите 100 дни, то статуквото ще потърси своя реванш. Българските жители и институции имат потребност от сигурност и предвидимост, от надеждна отбрана на публичния интерес - а това значи отговорност и старания за устойчиво държавно управление ", сподели Румен Радев.

Асен Василев дефинира като голяма отговорност приемането на проучвателния мандат.

" Всички сме наясно, че в рецесиите, които България би трябвало да посрещне, е извънредно значимо да имаме кабинет. Изключително значимо е също по този начин този кабинет да работи в полза на жителите, а не в полза на статуквото. Той в действителност би трябвало да отстоява българския интерес и независимостта на нашата страна, както и първият кабинет на Политическа партия го е правил ", сподели Василев.

Вижте церемонията онлайн:

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР