Президентът Румен Радев връчи третия мандат на ИТН, върнаха го

...
Президентът Румен Радев връчи третия мандат на ИТН, върнаха го
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Президентът Радев връчи третия мандат на ИТН, върнаха го веднага

Президентът Румен Радев връчи третия мандат на Има Такъв Народ, върнаха го незабавно.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Благодарим за доверието.

Напълно разбираме сложната обстановка, в която ви сложиха с измененията в Конституцията. Мнозинството, което одобри тези промени, ние от дълго време сме го определили като нездравословно, по тази причина се радваха, че тази мъка завършва. За нас това ръководство е порочно и би трябвало да се отива на избори. Някои дефинират изборите като безпорядък, като ненужни, ние не мислим по този начин. Изборите са най-висшата форма на народна власт. Ще задържим тази директория единствено още няколко секунди, преди да ви я върнем празна, тъй като това е най-правилното за България. Оттук нататък дано вземат решение хората “, сподели Ивайло Вълчев, който одобри директория за третия мандат от президента Радев.

Все повече се твърди, че 49-тото Народно събрание е изчерпано политически. В тази обстановка, аз взех решение да връча третия мандат на вашата ПГ “, сподели Радев

Веднага след обичайното кафе с партиите стартирам диалози

с всички евентуални министър-председатели. Отложил съм наситената си стратегия за идващите 10 дни. Ще направя всичко допустимо този развой по съставяне на длъжностен кабинет да бъде интензивен “, добави още президентът Румен Радев.

SafeNews припомня, че вчера президентът Румен Радев връчи втория мандат на ПП-ДБ, а те го върнаха незабавно.  7-дневен е срокът за осъществяване на мандата при връчването му при първия и втория, само че при третия подобен период не е избран. Датата на предварителните избори зависи от това по кое време третият мандат ще бъде върнат.

Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия показаха решителност, че биха върнали мандата, в случай че го получат. Единствено от „ Възраждане “ заявиха, че биха го осъществили, в случай че им бъде връчен мандатът.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР