Президентът Румен Радев връчи първия мандат за сформиране на следващо

...
Президентът Румен Радев връчи първия мандат за сформиране на следващо
Коментари Харесай

Василев при взимането на мандата: Огромна отговорност. В кризите е важно да имаме кабинет

Президентът Румен Радев връчи първия мандат за съставяне на последващо държавно управление в границите на настоящия парламент. Папката отиде при Политическа партия като първа политическа мощ. Получи я номинираният за министър председател в възможен предстоящ кабинет Асен Василев.
Партията ще разполага със седем дни, с цел да предложи състав на държавно управление. Ако той не бъде утвърден, мандатът ще отиде при ГЕРБ-СДС, които към този момент оповестиха, че ще го върнат. След това президентът ще би трябвало да избере трета групировка, на която да даде късмет за съставяне на държавно управление.

" За мен това е голяма отговорност. Вече сме наясно, че в рецесиите, които страната ни би трябвало да посрещне, е значимо да има кабинет. Изключително значимо е и той да работи в полза на жителите, а не на статуквото и в действителност да отстоява българския интерес и независимостта ни - по този начин, както първият кабинет на Политическа партия ", сподели при взимането на мандата Василев, представен от Нова телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР