Президентът Румен Радев ще връчи третия мандат за съставяне на

...
Президентът Румен Радев ще връчи третия мандат за съставяне на
Коментари Харесай

Президентът връчва третия мандат на хората на Слави Трифонов

Президентът Румен Радев ще връчи третия мандат за сформиране на държавно управление на парламентарната група на „ ИТН “, която да уточни претендент за министър-председател.

Връчването на мандата ще стане през днешния ден (28 март) от 11.00 часа на „ Дондуков “ 2. Това оповестиха от пресцентъра на президента.

От останалите парламентарно показани обединения единствено от „ Възраждане ” са дали предварителна поръчка, че ще предложат кабинет, макар и сами да разясняват, че не чакат той да бъде подсилен.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР