Президентът Румен Радев ще връчи първи проучвателен мандат за съставяне

...
Президентът Румен Радев ще връчи първи проучвателен мандат за съставяне
Коментари Харесай

Радев връчва в понеделник мандат за правителство на ГЕРБ - СДС

Президентът Румен Радев ще връчи първи изследователски мандат за сформиране на държавно управление на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в понеделник.

" Надявам се спомагателното време, което дадох на партиите, да е било оползотворено по най-хубавия метод ", уточни пред публицисти президентът, откакто взе участие в тържественото отбелязване на 80-ата годишнина от основаването на Националната спортна академия " Васил Левски ".

В отговор на въпрос дали ще наложи несъгласие на измененията в изборния закон, президентът сподели:

" Когато текстът на новоприетия закон постъпи в президентската институция, ще бъде прегледан най-детайлно и ще се произнеса. По отношение на опцията президентската институция да не взе участие при назначението на шефове на служби, тъй като има такова законодателно предложение, аз мисля, че е несъстоятелно партията, която сама реши да се асоциира с смяната, да упорства за връщане към порочния управнически модел. До наскоро службите за сигурност бяха под директното управление, на " ръчно ръководство ", от министър-председателя. Сега ни оферират да се узакони корупционният комфорт ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР