Президентът Румен Радев ще се срещне на Дондуков 2 с

...
Президентът Румен Радев ще се срещне на Дондуков 2 с
Коментари Харесай

Радев ще се срещне с европейския комисар по политиката на разширяване Оливер Вархеи

Президентът Румен Радев ще се срещне на " Дондуков " 2 с европейския комисар по политиката на разширение и съседство Оливер Вархеи през днешния ден. Това оповестиха от прессекретариата на президента. Визитата на еврокомисар Вархеи в София е във връзка присъединяване му във форума " Европейски Съюз среща Балканите ", показват от Представителство на Европейската комисия в България.

Конференцията ще събере в София водачи от Европейския съюз, министри на външните работи, политици, представители на неправителствения бранш и младежи, с цел да обсъдят идващите стъпки за усилване на районното съдействие, интеграцията на района и разширението на Съюза.

Форумът " Европейски Съюз среща Балканите " ще стартира в 09:30 часа през днешния ден в София Тех Парк. Организатори на събитието са Европейският демократичен конгрес, партия АЛДЕ и Атлантическият клуб в България. Събитието ще бъде намерено от водача на европейските либерали Илхан Кючюк, президента на Атлантическия клуб на България доктор Соломон Паси и изпълнителния шеф на Европейския демократичен конгрес Алва Фин.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР