Президентът Румен Радев ще реши дали да подпише или не

...
Президентът Румен Радев ще реши дали да подпише или не
Коментари Харесай

Йотова чака Борисов да каже защо иска МВнР

Президентът Румен Радев ще реши дали да подпише или не указа за промяната на служебния вътрешен министър Стефан Димитров с Даниел Митов . Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова пред публицисти по отношение на изненадващата рокада, която изиска служебния министър председател Димитър Главчев в Министерство на външните работи.

Коментарът си тя направи преди да взе участие в отбелязването на 145 година от приемането на Търновската конституция в Съюза на юристите в България.

Тя изясни, че президентът обмисля своето решение, събира информация и явно освен се задълбочават политическите рецесии, а се основават нови рецесии.

Илияна Йотова прикани медиите да питат водача на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов за какво желае промяната на външния министър. " Начинът, по който ходя полемиката за измененията в Конституцията бяха подбудени от политически и партиен интерес и по-малко се мислеше за институциите и самата Конституция ", акцентира тя.

Йотова поздрави медиите за празника през днешния ден - 145 година българска Конституция , която повече отвсякога се нуждае от отбрана.
 Главчев предлага промяна на външния министър с Даниел Митов
Главчев предлага промяна на външния министър с Даниел Митов

Това е държавно управление на Борисов, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР