Президентът Румен Радев ще проведе утре консултациите с парламентарно представените

...
Президентът Румен Радев ще проведе утре консултациите с парламентарно представените
Коментари Харесай

Радев насрочи консултации с партиите утре

Президентът Румен Радев ще организира на следващия ден консултациите с парламентарно показаните партии, провеждани обичайно преди да бъде връчен първи мандат за сформиране на държавно управление. Това оповестиха от пресцентъра на президента.

От " Дондуков " 2 осведомят, че плануваните по Конституция съвещания с парламентарните групи ще се състоят в президентската институция на следващия ден по авансово избран график.

От 09.00 часа ще бъдат консултациите с представители на парламентарната група на " ИТН " ;  от 10.15 часа - с представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС; от 11.30 часа - с представители на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " ; от 13.30 часа - с представители на парламентарната група на " Демократична България " ; от 14.45 часа - с представители на парламентарната група на " Движение за права и свободи " ; от 16.00 часа - с представители на парламентарната група на " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

Малко по-рано през днешния ден от " ИТН " пък оповестиха, че занапред следва да изпратят писма до парламентарните групи, като се изключи ГЕРБ-СДС за започване на договаряния за съставяне на бъдещо държавно управление. Намеренията са договарянията да се състоят в идващите три дни – петък, събота и неделя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР