Президентът Румен Радев ще открие конференцията Инициатива Три морета“ –

...
Президентът Румен Радев ще открие конференцията Инициатива Три морета“ –
Коментари Харесай

Румен Радев е домакин и открива конференцията на инициативата "Три морета"

Президентът Румен Радев ще открие конференцията „ Инициатива „ Три морета “ – единение, нововъведения, съгласуваност “. Събитието ще се проведе  в „ София Хотел Балкан “ от 13.00 часа и в него ще вземат участие водещи специалисти от транспортния бранш.

Форумът ще се състои под патронажа на президента в границите на българското домакинство на районната самодейност за съгласуваност „ Три морета “. Организатори са Институтът по транспортно строителство и инфраструктура, съдружие „ Български конгрес по транспортна инфраструктура “ и Факултетът по транспортно строителство към УАСГ.

Участниците в конференцията ще обсъдят икономическите вероятности, които разкрива самодейността “ Три морета “ и приноса на България за нейното развиване. Друга съществена тематика на полемиката ще бъдат опциите за възстановяване на капиталовата среда и основаване на удобен бизнес климат.

Модератори в конференцията ще бъдат служебният министър на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова и служебният министър на превоза, осведомителните технологии и известията Георги Тодоров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР