Президентът Румен Радев ще назначи служебно правителство и ще разпусне

...
Президентът Румен Радев ще назначи служебно правителство и ще разпусне
Коментари Харесай

Радев обяви кога ще разпусне НС и ще назначи служебно правителство

Президентът Румен Радев ще назначи служебно държавно управление и ще разпусне Народното събрание на 16 септември. Това излиза наяве в прессъобщение от президентството.

Припомняме, че в събота президентът разгласи, че новите парламентарни избори ще се проведат на 14 ноември.

Президентските и парламентарните избори ще се проведат във формат „ 2 в 1 “, като задачата е да се пари на хазната, и времето на гласоподавателите.

В събота Радев означи, че двете е значимо да се регистрира, че двете акции - за Народно заседание и за президент и вицепрезидент, ще с се слеят.

„ Аз съм уверен последовател на надпартийното единодушие и ще разгадавам на всички честни българи към огромните цели – битката против бедността и беззаконието за свободна и просперираща България “, сподели тогава президентът.

Според него президентската акция ще бъде още един ориентир за българските гласоподаватели за това кои партии и политици работят за бъдещето на страната и кои бранят корупционните схеми.

Той сподели още, че чака идващото служебно държавно управление да продължи да работи за премахване на корупцията от българските институции, да работи транспарантно и отговорно в полза на българските жители.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР