Президентът Румен Радев се отблагодари на дълго и вярно служилите

...
Президентът Румен Радев се отблагодари на дълго и вярно служилите
Коментари Харесай

Гълъб Донев кацна в президентството като шеф на кабинета на Радев, други министри също свиха гнезда там


Президентът Румен Радев се отблагодари на дълго и правилно служилите му министри от неговите персонални държавни управления и ги прибра по крилото си в президенстството, с цел да не се постанова да си търсят работа като простолюдието.

Днес Радев се развихри и подписа декрет за назначението на Гълъб Донев за шеф на кабинета на президента. Президентът също по този начин назначава и Крум Зарков за собствен секретар по правните въпроси. Александър Пулев е организиран като консултант по нововъведенията, а Явор Гечев – като консултант по селско стопанство. Това оповестиха от прессекретариата на президента.

Считано от на следващия ден Катерина Граматикова ще заеме поста на консултант по районното развиване, а Росица Карамфилова-Благова – консултант по екология.

Припомняме: на Радев, Крум Зарков – длъжностен министър на правораздаването, а Александър Пулев – длъжностен министър на нововъведенията и растежа; Явор Гечев служи като длъжностен  министър на земеделието, а Росица Карамфилова-Благова – като длъжностен министър на околната среда и водите; Катерина Граматикова беше длъжностен заместник-министър на защитата.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР