Президентът Румен Радев съобщи в Плевен, че още днес ще

...
Президентът Румен Радев съобщи в Плевен, че още днес ще
Коментари Харесай

Румен Радев връчва мандат за кабинет на Има такъв народ днес

Президентът Румен Радев заяви в Плевен, че още през днешния ден ще връчи изследователски мандат за сформиране на кабинет на най-голямата политическа мощ „ ИТН “.

Държавният глава Румен Радев направи малко изказване преди церемонията за връчването на първите офицерски звания на випуска от ВВВУ „ Георги Бенковски “.

„ Дадох време на партиите, само че виждате, че градивният разговор се разпада. В тази обстановка вместо разговор чувате офанзиви към служебните министри, които напълно до неотдавна бяха увещавани да останат в постоянен кабинет. България е изправена пред провокации, които изискват час по-скоро да има постоянно държавно управление. И време българите и те са в правото си да узнаят кой е претендентът за министър-председател и какви са същинските планове на спечелилите в изборите. Затова ще връча проучвателния мандат на партия „ ИТН “ през днешния ден в 17 ч., от там нататък действаме по процедура “.

Името на претендента за министър председател на политическа партия „ ИТН “ ще стане ясно в 17 ч., когато президентът Румен Радев ще връчи мандата за сформиране на държавно управление. Това разгласи в коридорите на Народното събрание Станислав Балабанов. Той разгласи още, че партията е подготвена с имената на бъдещите министре, само че отхвърли да ги назове.

От „ ИТН “ чакат поддръжка за бъдещия кабинет от „ Демократична България “ и „ Изправи се БГ! Ние идваме! “.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР