Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Румен Радев ще участва в честванията по повод 135-ата годишнина от Съединението в Брестовица, Първенец и Пловдив

Президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще взе участие в честванията във връзка 135-ата годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия в Брестовица, Първенец и Пловдив на 6 септември, оповестиха от прессекретариата на президента.

От 10.00 часа в село Брестовица Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще участва на възстановката на укриването на Васил Левски във "Влаховата къща ", след което ще приветства жителите и гостите на селото. Във възрожденската постройка той ще открие барелеф на Апостола на свободата.

В село Първенец от 11.30 часа президентът ще взе участие в тържественото шествие във връзка 135 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия. На площада пред НЧ "Съзнание 1873 " в 11.50 часа президентът ще произнесе слово, след което ще следи историческа възстановка и ще сервира цветя пред паметната плоча на мястото, където е взето решението за Съединението.

В 20.30 часа на площад "Съединение " в Пловдив президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще взе участие в тържествената гала във връзка 135-ата годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия. В 20.45 часа президентът ще произнесе слово.

На тържествената гала в Пловдив ще участва и вицепрезидентът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР