Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Румен Радев с обръщение към народа

Президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на прави през днешния ден послание към народа в Гербовата зала на "Дондуков " 2, което стартира в 12.00 часа, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Гледайте онлайн тук:



Очаквайте детайлности!

Припомняме, че в края на януари прокуратурата насочи запитване до Конституционния съд за пояснение на имунитета на президента, от което се разбра, че основният прокурор желае да получи опция да проверява президента по съответно дело и то до момента в който тече президентският му мандат.

Има ли междуличностни офанзиви сред Румен Радев и Иван Гешев?

След това прокуратурата популяризира и детайлности за делото и прокурорското разпореждане за прекъсване на досъдебното произвеждане. А най-после пусна и телефонни диалози, записани със специфични разследващи средства, някои от които към този момент са превърнати във материални доказателствени средства, т.е. по закон, че те би следвало да са годни за обвинителен акт и за предстоящ правосъден развой. От записите се схваща, че е подслушван шефът на Военновъздушните сили (ВВС) ген. Цанко Стойков и че някои от диалозите са с мъж, който евентуално е президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на. Темата на диалозите е искане на КПКОНПИ до Военновъздушни сили за даване на документи, свързани с инспекция за възможен спор на ползи на Радев от времето, в което самият той е бил началник на Военновъздушни сили, а преди този момент и въз основата в Граф Игнатиево. Комисията ревизираше дали не е нарушен законът при назначението на Десислава Генчева (впоследствие Радева) на щат във Военновъздушните сили и при даването ѝ на жилище. Държавното обвиняване пусна и стенограма на части от телефонните диалози. Според прокуратурата, "при по този начин осъществения разбор са установени данни и доказателства за висока степен на възможност за съпричастност към незаконна активност, предмет на следствие, на разположение, заемащо висша държавна служба – президент на Република България, като откритите възможни незаконни дейности не са свързани директно с осъществяване на службата му ".

Атаките против мен и фамилията ми получават уродливи измерения, бе коментарът на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на. За страдание прокуратурата девалвира две значими за опазването на държавността понятия – "държавна измяна " и "нарушение на Конституцията " като ги използва като медийна сензация в запитването до Конституционния съд, а след това ги стимулира със записи, в които всички внушения се самоопровергаха, съобщи президентът.

Днес основният секретар на президента - Димитър Стоянов, удостовери, че гласът на мъжа, който беседва с ген. Цанко Стойков във въпросния запис, е на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на. Стоянов посочи, че самият той пък е "Митко " от записа.

Главният секретар на президента разкри, че той е "Митко " от СРС-тата с Радев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР