Президентът Румен Радев реши да отвърне на критиките на Васил

...
Президентът Румен Радев реши да отвърне на критиките на Васил
Коментари Харесай

Радев нападна грозно Васил Терзиев: Човек, който предава родителите си, ще предаде родината си

Президентът Румен Радев реши да отвърне на рецензиите на Васил Терзиев против него, като влезе в груба офанзива против претендента за кмет на София.

" За мен човек, който предава родителите си, ще съобщи и родината си ", сподели Радев във връзка метода, по който Терзиев опитваше да се разграничи от предишното на своите татко и дядо, работили за Държавна сигурност.

" Не е правилно да съдим за децата на Държавна сигурност по техните родители. Това по-скоро е урок за хората, които дълги години осмисляха своето политическо съществуване с грубо линчуване на всички, свързани с Държавна сигурност, а през днешния ден издигат тъкмо подобен претендент. Това осветлява двойните стандарти, които практикуват най-шумните представители на българската политика ", беше коментарът на Радев.

Думите му идват като " огледална " реакция на.

Преди дни кандидадът на ПП-ДБ за кмет на София разяснява, че " Човек, който би трябвало да е обединител на нацията, в действителност е мегафон на непозната страна " във връзка изявленията на Радев против " безродниците и нихилистите " при откриването на пилона на Рожен.

" Той е и един от тези, които се пробват да заместят същинските просветителски начинания и разбирането за съвременен национализъм с на ниска цена популизъм, бетониран в планините на България с над един милион лв. (немалка част от тях държавни пари) ", споделяше още Васил Терзиев.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР