Президентът Румен Радев провежда консултации за съставяне на кабинет в

...
Президентът Румен Радев провежда консултации за съставяне на кабинет в
Коментари Харесай

„Възраждане“ към Радев: Най-доброто решение е да отидем на нови избори

Президентът Румен Радев организира съвещания за сформиране на кабинет в границите на това Народно събрание с представители на партия " Възраждане ".

Президентът Румен Радев съобщи, че най-важната рецесия от всички е рецесията на доверие. Решението на проблемите може да стане от силите, които носят доверието на жителите. Затова е значимо ръководството да може да се базира на нови хрумвания, само че и на политически опит, а всяка политическа мощ да отстоява своята визия, само че и да прави взаимни отстъпки.

Считаме, че България няма време за губене и най-хубавият метод за излизане от рецесията, е нови избори. Считаме, че този парламент е изцяло привършен, не считаме, че бихме могли да имаме диалози, с която и да е от политическите сили. Колкото по-скоро бъдат предварителните избори, толкоз по-добре, съобщи Костадин Костадинов.

" Най-доброто решение е да отидем на нови избори като референдум за бъдещето на България ", посочи той. Костадинов бе безапелационен, че в случай че получат третия мандат, ще го върнат.

На диалози през днешния ден бяха още представители на „ ИТН “ и „ Демократична България “.

Вчера на поканата на президента се отзоваха от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. " Продължаваме промяната " и Българска социалистическа партия отложиха консултациите до момента в който не бъде признат бюджета на страната.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР