Президентът Румен Радев продължава консултациите с представителите на парламентарните групи

...
Президентът Румен Радев продължава консултациите с представителите на парламентарните групи
Коментари Харесай

Президентът към Възраждане: С всеки избор парламентарната ви тежест расте, но с това и отговорността ви

Президентът Румен Радев продължава консултациите с представителите на парламентарните групи в 49-ото Народно заседание. Първите диалози за деня са с ПГ на " Възраждане ". На " Дондуков " 2 дойдоха Костадин Костадинов, Петър Петров, Цончо Ганев и Николай Дренчев.

" Поздравявам ви с високият ви избирателен резултат – израз на доверието, което доста български жители разпореждат на нас. Видно е, че с всеки избор вашата парламентарна тежест пораства, само че пораства и вашата отговорност. Това Народно заседание има да наваксва доста работа наследена от предходните. Каква времева рамка за приемането на бюджета и раздаването на мандатите очаквате? Съвпадат ли целите ви с това, което чухте от другите политически сили, попита президентът Румен Радев.

Днес президентът ще се срещне още Движение за права и свободи, " Българска социалистическа партия за България " и " ИТН ", с което ще завърши кръгът от съвещания.

След като бъдат извършени съвещания с всички парламентарно показани партии президентът ще връчи и първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на ГЕРБ-СДС.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР