Президентът Румен Радев пристигна в Баку. Той е на официално

...
Президентът Румен Радев пристигна в Баку. Той е на официално
Коментари Харесай

Румен Радев пристигна в Баку

Президентът Румен Радев дойде в Баку. Той е на публично посещаване там по покана на президента на Азербайджан Илхам Алиев.

За последните две години това ще бъде четвъртата среща сред президентите Радев и Алиев.

Укрепването на съдействието в сфери като енергетиката и туризма ще бъдат във фокуса на визитата, показват от президентството.

 Румен Радев: Не можем да си позволим да свикнем с неглижирането на Българската войска България 3 мин. Румен Радев: Не можем да си позволим да свикнем с неглижирането на Българската войска  Румен Радев: Детското опазване на здравето би трябвало да е държавен приоритет България 2 мин. Румен Радев: Детското опазване на здравето би трябвало да е държавен приоритет  Румен Радев наложи несъгласие върху промени в Закона за поощряване на вложенията България 16 мин. Румен Радев наложи несъгласие върху промени в Закона за поощряване на вложенията  Румен Радев: Не можем да си позволим да свикнем с неглижирането на Българската войска България 3 мин. Румен Радев: Не можем да си позволим да свикнем с неглижирането на Българската войска  Румен Радев: Детското опазване на здравето би трябвало да е държавен приоритет България 2 мин. Румен Радев: Детското опазване на здравето би трябвало да е държавен приоритет  Румен Радев наложи несъгласие върху промени в Закона за поощряване на вложенията България 16 мин. Румен Радев наложи несъгласие върху промени в Закона за поощряване на вложенията

Централно място в партньорството ни с Азербайджан обаче заемат доставките и превоза на газ и нефт - значими както за България, по този начин и за страните от Балканите и тези от Източна Европа.

Утре двамата президенти ще подпишат Декларация за стратегическо партньорство. Румен Радев ще се срещне и с ръководителя на Народното събрание.

Във водената делегация вземат участие и служебният министър на енергетиката Владимир Малинов и ръководителят на Групата за другарство в Народното събрание Хамид Хамид, народен представител от Движение за права и свободи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР