Президентът Румен Радев пристигна току-що в Ахелой, където днес се

...
Президентът Румен Радев пристигна току-що в Ахелой, където днес се
Коментари Харесай

Ето как посрещнаха президента Румен Радев в Ахелой

Президентът Румен Радев дойде преди малко в Ахелой, където през днешния ден се празнуват 1100 години от борбата при Ахелой. Той бе посрещнат тържествено от кмета на община Поморие Иван Алексиев, губернатора Вълчо Чолаков, кмета на Ахелой Иван Георгиев, които са домакини на събитието. Сред формалните посетители са и бургаските депутати Петър Кънев от Българска социалистическа партия, Ивелина Василева, Диана Саватева и Ася Пеева от ГЕРБ, кметът на Карнобат Георги Димитров, ръководителят на Общинския съвет в Поморие Адам Адамов, както и зам. регионалните шефове Севдалина Турманова и Владимир Крумов, и общинските съветници от Поморие,

Преди формалната среща с тях президентът разяснява пред медиите абсурда сред страната и бизнеса в Слънчев бряг.

" Целият този скандал към Слънчев бряг, сподели нещо, което в действителност всички знаехме - законите не се съблюдават и институциите не работят задоволително дейно. Чух апели за разговор. Правителството ще го инициира, уповавам се той да бъде сполучлив и разпоредбите да са ясни авансово и да не се сменят в средата на сезона, и да се съблюдават от всички ", сподели президентът.

Той и формалните посетители на събитието, след извършената среща ще се включат във Военно-историческата възстановка на Ахелойската борба, която стартира преди минути на градския стадион.

От 19:30 часа ще се организира шествие от Народно читалище " Светлина 1934 " до паметника на Цар Симеон I.

Тържествата ще продължат с публична гала с присъединяване на почетен часовой от състава на Военноморските сили и празничен концерт.

Очаквайте детайлности във Флагман.бг


Президентът бе посрещнат тържествено от кмета на община Поморие Иван Алексиев и регионалния шеф Вълчо Чолаков







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР