Президентът Румен Радев прие Продължаваме промяната за провеждане на консултации

...
Президентът Румен Радев прие Продължаваме промяната за провеждане на консултации
Коментари Харесай

Радев към ПП: Подкрепям тезата ви, че не може да има правителство на всяка цена. При какви условия бихте подкрепили първия мандат

Президентът Румен Радев одобри " Продължаваме промяната " за осъществяване на съвещания за 48-ото Народно заседание. На срещата са водачите на партията Асен Василев и Кирил Петков, както и Андрей Гюров и Никола Минчев.

" Искам да ви поздравя за постигнатия резултат. С гласа си българите ви отредиха виновна роля в 48-ото национално заседание и значимо място в политическия дневен ред. Но още веднъж гласоподавателите не заложиха единствено на една политическа мощ. И това очевидно е знак към всички политически партии в 48-ото Народно заседание, че е необходим разговор и старания за ефикасни решения. Не единствено следващите предизборни обещания. Аз изцяло съм склонен с вашата теза, че не може да има държавно управление непременно, рожба на подмолни и безпринципни сделки. Но непременно ще държа да изчерпим до дъно всички вероятни варианти за сформиране на държавно управление. И в тази връзка бих желал да чуя вашата оценка за хода на разговора. Бихте ли подкрепили първия мандат и надлежно при какви условия. Около какви хрумвания бихте търсили обединяване и поддръжка от кого в случай че стигнем до втория мандат. Това 48-о Народно заседание има и ред задания. Как виждате нещата. Бихте ли подкрепили импортираната от служебното държавно управление стратегия за предпочитани капиталови разноски на министерството на защитата ", попита той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР