Президентът Румен Радев отправи нови тежки критики срещу ГЕРБ-СДС и

...
Президентът Румен Радев отправи нови тежки критики срещу ГЕРБ-СДС и
Коментари Харесай

Президентът Радев с остри думи към ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ: Спечелиха за сметка на демокрацията. Предадоха своите избиратели

Президентът Румен Радев насочи нови тежки рецензии против ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ поради проектокабинета „ Денков – Габриел “ на влизане в Народното събрание. Парламентът гласоподава проектокабинета, препоръчан с мандата на ПП-ДБ.

„ Надявам се новото държавно управление да не предава ползите на българските жители, по този начин както водачите на тази коалиция предадоха своите гласоподаватели. Тепърва ще има да осмисляме акуширането на тази коалиция, тъй като тя обезсмисли изборите, а изборите са основата на демокрацията.

Помните по какъв начин Бойко Борисов убеждаваше да се гласоподава за него, тъй като „ Продължаваме промяната “ са унищожили страната и в случай че се позволен до властта, те ще я довършат. Днес Борисов им подарява цялата власт. Спомняте си по какъв начин „ Продължаваме промяната “ бяха окупирали обществените мрежи, с цел да убеждават, че ГЕРБ са мафия и би трябвало да бъдат изтрити от българската политика. Днес те споделят властта си с ГЕРБ. Помните по какъв начин „ Демократична България “ поведоха българските жители на кръстоносен поход против задкулисието и олигархията. Днес те просят от него утвърждение и просят някакво избавление, тъй че да си подсигуряват властта, тяхната благословия по-точно. Всички те завоюваха за сметка на излъгания гласоподавател и демокрацията.

Политиката не е единствено ползи и математика за образуването на болшинство. Тя е на първо място полезности. И гласуването през днешния ден ще покаже дали народните представители от тези партии, дали всички те са с ампутирано достолепие и са приели ролята да бъдат просто редови гласуващи “, сподели президентът на влизане в Народното събрание.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР