Президентът Румен Радев откри международния турнир Sofia Karate Open 2024

...
Президентът Румен Радев откри международния турнир Sofia Karate Open 2024
Коментари Харесай

Радев: Спортът възпитава качества, ценност и характер

Президентът Румен Радев откри интернационалния шампионат Sofia Karate Open 2024 - Купа на президента. Той се организира за 11-и път и тази година ще събере над 1500 участници от 20 страни. Проявата е част от събитията на самодейността на президента " Спортувай с президента ". Турнирът предизвиква и поддържа физическата интензивност измежду българските деца и младежи посредством извънучилищни спортни занимания.

В словото си президентът съобщи, че за него е голяма чест и необикновено наслаждение да бъде измежду толкоз доста усмихнати младежи от целия свят в Асикс сцена. Радев ходя в бъдещето и в идните генерации и е сигурен, че спортът възпитава качествата, полезността и характерът, които ще оказват помощ на младежите да преодолеят тестванията на утрешния ден. Каратето и бойните спортове възпитават в дух на дисциплинираност, отговорност и почитание към съперника, сподели президентът.

Радев благодари на треньорите, ръководителите и родителите за това, че са довели в залата младежите да разпрострат гения си. Състезанията са с чест и достолепие и дано най-хубавият победи, сподели президентът.
 Радев: Да образоваме децата в спорт и здрава душeвност
Радев: Да образоваме децата в спорт и здрава душeвност

Той отличи участници в самодейността " Спортувай с президента "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР