Президентът Румен Радев определи случая със съветника му Пламен Узунов

...
Президентът Румен Радев определи случая със съветника му Пламен Узунов
Коментари Харесай

Радев за записа с Пламен Узунов: Няма да коментирам ченгеджийски похвати

Президентът Румен Радев дефинира случая със съветника му Пламен Узунов като " ченгеджийски прийом ", съобщи БНР. След срещата на върха на НАТО в Брюксел президентът бе помолен да разяснява записа, в който Узунов прибира плик с незнайно наличие от някогашния митнически началник Петко Петков.
Радев съобщи, че не е укоримо негов консултант да се среща с някогашен началник на Митниците, когато той не е в тази система от 20 години.
 Радев в Брюксел: Основен фактор за сигурността на страните в НАТО е нашето единение Радев в Брюксел: Основен фактор за сигурността на страните в НАТО е нашето единение
Днешната среща на върха е от изключително значение за Алианса, даже генералният секретар на НАТО я дефинира като повратна точка за нашия съю...
" Имам вяра, че рано или късно България ще има прокуратура, която ще се заеме сТова е следващата конспирация! Знаете, че към този момент пет години и аз, и моите съветници, и моето семейство, сме подложени на непрекъснати офанзиви и всевъзможни клевети! Няма да разясня ченгеджийски похвати! ", сподели президентът.
По отношение на тематиките, дебатирани на срещата на върха в НАТО, Радев съобщи, че Китай се разисква не като непосредствена опасност, а като предизвикателство за бъдещето.
" Да не забравяме, че това е голям стопански сътрудник и стопанските системи ни са мощно свързани ", сподели президентът. Той акцентира, че във връзка с Русия няма смяна в позицията на НАТО от 2014 година, само че има такава в мотивацията на американския президент Байдън преди срещата му с съветския държавен глава Владимир Путин, а тя е за за понижаване на напрежението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР