Президентът Румен Радев определи идеята на управляващите да прекратят концесията

...
Президентът Румен Радев определи идеята на управляващите да прекратят концесията
Коментари Харесай

Радев прикани управляващите да си припомнят кой отдаде Росенец на концесия

Президентът Румен Радев дефинира концепцията на ръководещите да прекратят концесията на пристанище " Росенец " като прибързана и неточна. Според него това предложение може да е вследствие на корпоративни апетити или спешен пиар.

" Да се върнат обратно във времето и да си отговорят на въпроса кой отдаде на концесия пристанището - държавното управление на Бойко Борисов, за 35 години. Служебното държавно управление не е удължавало концесията, просто остават 24 години от тази концесия. Служебното държавно управление не я приключи, тъй като водеше битка с галактическите цени на горивата, които ни докара четворната коалиция. Предстои да забележим дали предлагането на ръководещите за " Росенец "  е вследствие на корпоративни апетити или спешен пиар ", сподели президентът.

Радев отговори и на рецензия, отправена от Христо Иванов в ефира на bTV, където Христов съобщи, че президентът Румен Радев подрежда себе си и България до президента на Беларус Александър Лукашенко като представител на ползите на съветския държавен глава Владимир Путин.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР