Президентът Румен Радев очевидно влиза в пряка конфронтация с БСП

...
Президентът Румен Радев очевидно влиза в пряка конфронтация с БСП
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Неутралитетът, за който говори Радев, означава, да не купуваме газ от Русия

Президентът Румен Радев явно влиза в директна борба с Българска социалистическа партия през последните дни, с цел да покаже, че до изборите ще вади кирливи ризи тъкмо по точките, по които има различия със столетницата.

Това разяснява пред Нова тв Милен Карамадчиев. 

Вижда се, че състава на служебното държавно управление - съвсем всички хора в него са от левия набор, които недолюбват или не са в положителни връзки с Корнелия Нинова, разяснява Евгений Кънев. Това е поръчка за завземане на лявото пространство. Как ще се осъществя, не се ангажирам да кажа, разяснява още той.

Има нещо доста значимо, което желая да кажа. Румен Радев непрекъснато споделя, че страната ни би трябвало да е неутрална в спора Русия - Украйна. Но тази позиция опонира на европейската позиция. Но този въздържан неутралитет, за който той упорства, също по този начин включва да не изнасяме оръжие за Украйна, както и да не купуваме газ от Русия, тъй като нашите пари финансират войната. Така в случай че в действителност сме за неутралитет, то тогава не би трябвало да купуваме газ от Газпром, с цел да не подкрепяме тази война, уточни той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР