Президентът Румен Радев очаква в най-скоро време държавата да бере

...
Президентът Румен Радев очаква в най-скоро време държавата да бере
Коментари Харесай

Радев очаква скоро държавата да бере плодовете от работата на служебния кабинет

Президентът Румен Радев чака в най-скоро време страната да бере плодовете от работата на служебните държавни управления Донев-1 и Донев-2. По време на изказването си в президентството, Радев поздрави и благодари на служебните министри за напъните в тяхната работа в образованието, науката, изкуството, културата, спорта, опазването на здравето, сигурността, незаконната миграция, стопанската система и всички други сфери в общественополитическия живот. Той поздрави служебния си кабинет, че е отвоювал лидерска роля на страната в района.

Радев се надява да довърши значимите задачи, които стоят пред България. Страната може да се ръководи транспарантно, отговорно и правилно. Бяхте обединен тим - за България и благоденствието на българския народ, тъй като имахте религия в себе си, сподели още президентът.

Само преди 10 месеца вие бяхте виновни за смяната на страната във вихъра на рецесиите - висока инфлация, неустановеност, липса на газ, на контракти, на слотове, на интерконектори, замразена инфраструктура, липса на закони, създадени по ПВУ, нула европейски средства, застой в армията, война покрай България и други, избори Радев. Той е удовлетворен, че служебното държавно управление е отстоявало българския интерес.
 Гълъб Донев: Върнахме центъра на ръководство, където му е мястото - в България
Гълъб Донев: Върнахме центъра на ръководство, където му е мястото - в България

Политическата надменност е демоде, регистрира служебният министър председател

Въпреки ограничавания инструмент на служебното държавно управление, освен се справихте с преодоляването на рецесиите, само че решихте значими въпроси и благоприятни условия за развиването на страната, удовлетворен е президентът.

Той похвали работата на служебното държавно управление. София се трансформира в привлекателно място за президенти, министър председател, еврокомисари, европейски водачи, посочи Радев за работата на служебния кабинет. Радев благодари на служебните министри, че са организирали почтени избори и по тази причина, че създали законите по ПВУ и правосъдната промяна. Досегашният длъжностен министър председател Гълъб Донев изброи направеното от служебното държавно управление. Служебното държавно управление сложи България на картата в района, само че поставихме българските позиции забележими за българските партньорски организации - НАТО и Европейски Съюз, уточни Донев и добави, че българската позиция е защитавала националния интерес и е била забележима.
 Донев не поучава ротационния кабинет да прави чистки
Донев не поучава ротационния кабинет да прави чистки

Служебеият министър председател призна, че му е било мъчно, само че напуща поста с горделивост и наслаждение

Служебното държавно управление се трансформира в държавно управление на работата в екип, сподели Донев, който е удовлетворен, че против нито един министър не е имало обвинявания и подмолни сделки. Той благодари на екипа, с който работи в Министерски съвет в границите на два служебни кабинета.
 Радев: Борисов подарява цялата власт на Политическа партия
Радев: Борисов подарява цялата власт на Политическа партия

Депутатите ще покажат дали ще са с ампутирано достолепие, съгласно президента

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР