Президентът Румен Радев обяви кога в понеделник ГЕРБ-СДС му връщат

...
Президентът Румен Радев обяви кога в понеделник ГЕРБ-СДС му връщат
Коментари Харесай

Ето кога ГЕРБ-СДС казват пред президента имената на министрите

Президентът Румен Радев разгласи по кое време в понеделник ГЕРБ-СДС му връщат първия мандат. Той съобщи, че това ще се случи в 15 часа. Отказа да разяснява друго по политически настоящи тематики.

" Не желая да скапваме празника на децата с политическа изказвания. От понеделник се връщаме. Трябва да има устойчива политика, би трябвало да има ясни правила, показа да вземем за пример ", сподели сбито президентът пред bTV.

Понеделник е крайният период, в който претендентът за министър председател на ГЕРБ Мария Габриел би трябвало да отиде в президентството с изпълнен мандат - директория с имена на министри в държавното управление.

От Има Такъв Народ оповестиха, че ще поддържат държавно управление от специалисти. Направи го водачът Слави Трифонов с видеопост във фейсбук. Лидерът на Има Такъв Народ не назова, че има поради нейния мандат, само че се подразбира, че ГЕРБ ще може да разчита на 11-те гласа на неговите депутати за поддръжка на кабинет на малцинството.

Движение за права и свободи също оповестиха поддръжката си за първия мандат.

" Да, естествено ", отговори Мустафа Карадайъ в коридорите на въпрос дали ще поддържат първия мандат.

В петък претендентът за министър председател на ГЕРБ Мария Габриел организира тройна среща за поддръжка за държавно управление сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, припомня " 24 часа ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР