Президентът Румен Радев обяви, че до ще обяви ще първото

...
Президентът Румен Радев обяви, че до ще обяви ще първото
Коментари Харесай

Румен Радев решава до края на тази седмица кога да свика Народното събрание

Президентът Румен Радев разгласи, че до ще разгласи ще първото съвещание на 47-ото Народно заседание.

Парламент най-рано ще има през идната седмица, като в това време участващите в договаряния за общо ръководство би трябвало да реализират прогрес, с цел да могат да одобряват бюджет и да образуват държавно управление. Това стана ясно от думите на президента Румен Радев пред публицисти.

„ Парламентарно показаните партии имат две значими задания – сформиране на държавно управление на база на стабилно парламентарно болшинство и приемане на бюджет. Задачите изискват баланс и време за разговор. С оглед тези два целта, до ще разберете ще свикам Народното събрание “, разгласи президентът.

Той акцентира, че „ дружно с нашите братя от Република Северна Македония “ скърбим след тежкия пътен случай край Боснек, в който починаха 45 души.

„ Има доста дейности – най-много по линия на разпознаването на починалите, тяхното превозване, оформянето на всички формалности “, означи Румен Радев.

Президентът е провел диалози с премиера и президента на югозападната ни съседка, като в тях са взели присъединяване и министри от двете страни.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР