Президентът Румен Радев не приема подадената оставка от главния секретар

...
Президентът Румен Радев не приема подадената оставка от главния секретар
Коментари Харесай

Президентът не приема оставката на главния секретар на МВР

Президентът Румен Радев не приема подадената оставка от основния секретар на Министерството на вътрешните работи Петър Тодоров . Това оповестиха от " Дондуков 2 ".

Главният секретар и зам. основният секретар на Министерство на вътрешните работи подадоха оставките си след следващия тежък случай на пътя и гонка с мигранти, при която беше тежко ранен служител на реда.

" Националната сигурност и Министерство на вътрешните работи не могат да стават пленник на кратковременни конюнктурни политически упоритости " , е позицията на президента, откакто се е срещнал с импортираните в президентската институция документи от Министерството на вътрешните работи и с подадената оставка от Тодоров.
 
Президентът показва, че не приема основен комисар Петър Тодоров да понесе отговорност за насъбраните през миналите години проблеми в системата на Министерство на вътрешните работи, за превъзмогването на които работи от назначението си през август 2021 година

" Професионалното управление на Министерство на вътрешните работи не си затваря очите пред проблемите и не се пробва да ги прикрие, а работи за тяхното решение ", допълват от президентската институция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР