Президентът Румен Радев, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов и

...
Президентът Румен Радев, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов и
Коментари Харесай

Президентът и американският посланик ще бъдат гости на "Тракийска пепелянка 2020" в авиобаза Граф Игнатиево

Президентът Румен Радев, началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов и американският дипломат Херо Мустафа ще бъдат част от формалните посетители по време на Медийния ден за интернационалната летателна подготовка " Тракийска пепелянка 2020 " в авиобаза Граф Игнатиево.

Гостите въз основата ще бъдат осведомени с задачите и дилемите на взаимната летателна подготовка, след което ще могат да следят и детайли от нея.

" Тракийска пепелянка 2020 " се организира в интервала от 14-ти до 25-ти септември. Ръководител от българска страна е командирът на авиобаза Граф Игнатиево бригаден военачалник Димитър Петров.

В летателната подготовка вземат участие 11 вида друга авиационна техника от България, Кралските канадски военновъздушни сили, Гърция, Румъния и Съединените щати, които оперират от седем разнообразни военни летища. Цялостната съгласуваност и ръководство на полетите се реализира от нашата страна взаимно с представители на сътрудниците. В дейностите са включени и три вида зенитно-ракетни комплекси от състава на Българската войска.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР