Президентът Румен Радев на приема по повод Националния празник на

...
Президентът Румен Радев на приема по повод Националния празник на
Коментари Харесай

Румен Радев отново призова ЕС за бърза и ясна реакция при защита на външните граници

Президентът Румен Радев на приема във връзка Националния празник на България – 3 март, даван от посолството ни в Албания за дипломатическата общественост, изтъкнати представители на албанското общество и на българската общественост.

В Албания, където е на посещаване, президентът Румен Радев още веднъж прикани Европейския съюз да създаде действен проект за бърза и ясна реакция при отбрана на външните граници. Според президента бежанският напън през последните дни демонстрира недостиг на европейската политика в тази област.

Румен Радев: Трябва да се помогне и на Турция, и на Гърция за мигрантите

Румен Радев ще посети град Дуръс, обиден от тежкото земетресение през ноември предходната година.

На банкет нощес в столицата Тирана, по случай националния ни празник 3 март, президентът назова сънародниците ни в Албания "свързващо звено " сред двете страни.

"Вие сте живият мост, вие сте свързващото звено сред България и Албания и факт е, че ние сега се радваме на най-хубавите връзки, откогато нашите страни съществуват в исторически проект. Да бъдете лоялни и горди жители на Албания, само че да не забравяте и да пазите своята българска еднаквост ", съобщи президентът, представен от БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР