Президентът Румен Радев можеше две години да говори срещу Слави

...
Президентът Румен Радев можеше две години да говори срещу Слави
Коментари Харесай

Борисов от Шабла: А Радев защо не говори срещу Слави Трифонов за партийните субсидии?

Президентът Румен Радев можеше две години да приказва против Слави Трифонов, само че не съм го чул да се обади.

Така министър председателят Бойко Борисов разяснява днешното изявление на президента Румен Радев, че намаляването на партийните дотации ще задуши опозиционните партии. Борисов участва на заключителния стадий на тактическото обучение с бойни стрелби „ Шабла 2019 г. 

Ученията са значими за дипломацията и за външната политика на България, съобщи той. „ Всички дружно упражняваме, демонстрираме своите качества, демонстрираме това, което имаме. Изводите са, че би трябвало да живеем в мир, а не във война. Колкото повече се опознаваме, толкоз повече възпиращата мощ е най-важна ", добави министър председателят Борисов. Той посочи, че формированията ни са посочили отлични резултати.

Министър-председателят Бойко Борисов беше безапелационен, че на Балканите мирът може да съществува, когато всички са доста мощни и единни. „ Всичко друго от мир ще бъде вреда за всички ", съобщи министър председателят и добави, че е значимо напъните да се концентрират в повишение на приходите и на Брутният вътрешен продукт.

В тактическото обучение се включиха над 1400 военнослужещи от формирования на Република България, Република Сърбия и Съединени американски щати. Проведоха се бойни стрелби на формированията за противовъздушна защита от Българската войска, взаимни пробни и бойни стрелби на авиационни формирования от Военновъздушни сили с интернационално присъединяване, пукотевица с ракетен комплекс 9К79 „ Точка " и осъществяване на огневи задания с артилерийска материална част по надводни цели от Сухопътните войски „ Шабла – 2019 година "

Заедно с премиера Бойко Борисов заключителния стадий на учението „ Шабла – 2019 година " следиха и вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов и началникът на защитата военачалник Андрей Боцев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР